Värjää itse langat ja kuidut - Gail Callahan

Värjää itse langat ja kuidut - Gail Callahan

Älä anna kauppojen lankavalikoimien rajoittaa käsityöharrastustasi, vaan värjää itse omat vyyhtesi. Se onnistuu  helposti kotikeittiössä kattilassa tai vaikkapa mikrossa. Gail Callahanin selkeillä ohjeilla voit luoda niin yksivärisiä kuin itseraidoittuvia ja kirjavia lankoja ja myös uudistaa vanhentuneet keräsi.

Hinta: 19.90 €

Näytä kirjan tiedot Tilaa

Sisusta betonilla - Camilla Arvidsson, Malin Nilsson

Sisusta betonilla - Camilla Arvidsson, Malin Nilsson

Nyt betonilla somistetaan sisätiloja!

Betoni täydentää tyylikkäästi muuta sisustusta. Se sopii yhtä hyvin moderniin kuin talonpoikaiseen tyyliin, sillä se vaikuttaa pehmeältä karheasta pinnastaan huolimatta.
Betonista voi valaa kotiin lukemattomia esineitä.

Hinta: 22.50 €

Näytä kirjan tiedot Tilaa

 • Satoa saunan takaa - Sonja Lumme

  Sonja Lumpeen ihastuttava puutarhakirja kertoo itse kasvatetun sadon ihanuudesta maanläheisesti ja selkeästi. Laulajana ja näyttelijänä tunnettu kirjailija kertoo rakkaasta harrastuksestaan mukaansatempaavasti ja innostavasti.

  Hinta: 17.90 €

  Norm.: 28 €

  Näytä kirjan tiedot Tilaa

 • Syödään porukalla - Lisa Lemke

  Hyvä seura ja yhdessä jaettu kesäpöytä ovat monen ikimuistoisen ruokahetken salaisuus. Mehukkaan Grillatun kera -kirjan tekijä Lisa Lemke on valmistanut uuteen kirjaansa herkullisia ja fiksusti mietittyjä menuja, joiden parissa ystävät viihtyvät.

  Hinta: 19.90 €

  Norm.: 32 €

  Näytä kirjan tiedot Tilaa

 • Sormustin ja sorkkarauta - Katja Rinkinen

  Vintagen viemää -kirjasta tuttu vanhan aseman remontointi jatkuu luovassa ekohengessä. Kovia kokeneet esineet saavat uuden elämän rennolla otteella.

  Hinta: 18.90 €

  Norm.: 35 €

  Näytä kirjan tiedot Tilaa

 • Sormet solmussa - Marjo Nygård, Mervi Nygård

  Koko sakki sormet solmuun ja näpertämään! Selkein ohjein syntyy shampoota oman pihan koivunlehdistä, tupsumatto sekä paljon muuta hauskaa ja ihmeen hyödyllistä.

  Hinta: 16.90 €

  Norm.: 32 €

  Näytä kirjan tiedot Tilaa

 • Avainkaappi

  Ripusta avaimet talteen viehättävään avainkaappiin – avaimet löytyvät lähtökiireessä helposti ja eteinenkin on siistimmän näköinen! Kaapissa on avaimille kaksi koukkua. Ovi pysyy kätevästi kiinni magneetin avulla. Kaapin koko: 26 x 19 x 8,5 cm. Väri: valkoinen. Materiaali: mdf-levy.  Norm.hinta 15,90 €

  Hinta: 6.90 €

  Norm.: 15.90 €

  Näytä kirjan tiedot Tilaa